Sød kirsebær ‘Regina’ (kræver bestøver) 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (P.avi)

425 kr.

Oplev vores frodige kirsebær ‘Regina’ – med saftige frugter og smukke blomster. Perfekt til din have, kræver kun en bestøver for maksimal frugtbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203817356 Kategori:

Sød kirsebær ‘Regina’ er ikke blot en plante; det er en invitation til at indtage naturens skønhed og lækkerhed direkte i din egen have. Forestil dig at steppe ud i dit udendørs fristed og plukke de saftigste, sødeste kirsebær lige fra træet. ‘Regina’ er det perfekte valg for dem, der ønsker at berige deres liv med fr fresh produce og æstetisk glæde.

De store, glinsende kirsebær, der pryder denne plante, kan nå en størrelse på op til 20 mm i diameter. Når de er fuldt modne, fremstår de i en dyb, mørkerød farve, der er så indbydende, at det næsten er umuligt at modstå at smage dem med det samme. Den glatte, sprøde skræl beskytter ikke blot frugten, men gør også ‘Regina’ til en revnestærk sort, hvilket sikrer, at du kan nyde de friske bær, selv efter regnvejrsdage. Den søde og velafbalancerede smag af disse kirsebær sætter standarden for, hvad der bør være i enhver frugthave.

Når du vælger at plante ‘Regina’, investerer du ikke blot i frugt; du investerer i en oplevelse. Den kraftige vækst og det store udbytte, denne sort tilbyder, gør den ideel til både hobbygartneren og den mere erfarne dyrker. Med det rette pasning og omhu kan du forvente en overflod af bærsæsoner, hvor hver høst bliver en glæde, du deler med familie og venner. Det er en skat, der fremmer fællesskab og skaber mindeværdige øjeblikke.

Sød kirsebær ‘Regina’ kræver en bestøver for at give dig det optimale udbytte. Det betyder, at du kan udvide dit haveliv ved at introducere flere frugttræer og nyde den naturskønne skønhed, som de bringer. At plante disse træer sammen skaber ikke blot en atelierlik have, men understøtter også lokale bestøvere og fremmer biodiversitet.

Med en højde på mellem 150 og 200 cm i en 10 liters potte, er Sød kirsebær ‘Regina’ let at integrere i enhver have, hvad enten du har en stor grund eller en lille terrasse. Det giver dig mulighed for at nyde den givende havearbejde uden at gå på kompromis med pladsen.

Så lad Sød kirsebær ‘Regina’ være en del af dit hjerte og hjem – en kilde til skønhed, glæde og lækre bær, der venter på at blive opdaget. Byg minder, del øjeblikke og begynd dit eventyr med denne pragtfulde kirsebærsort i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød kirsebær ‘Regina’ (kræver bestøver) 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (P.avi)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.