Sød Kirsebær ‘Sunburst’ – Selvbestøvende 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)

330 kr.

Oplev den selvbestøvende Sød Kirsebær ‘Sunburst’, perfekt til haven med saftige frugter og frodige grene – ideel til alle, både novicer og eksperter.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197895513 Kategori:

Oplev glæden ved at have din egen kirsebærplantage lige i baghaven med den fantastiske sød kirsebær ‘Sunburst’. Denne vidunderlige plante er mere end bare et frugttræ; det er en invitation til at skabe smukke minder med familie og venner. Forestil dig de glinsende, rubinrøde kirsebær, der hænger frodigt på træet, klar til at blive plukket og spist direkte fra grenen. Du vil blive overrasket over den sødme, der fylder munden, og den sprøde tekstur, der gør ‘Sunburst’ til en uovertruffen delikatesse.

Med en plantehøjde mellem 130 og 170 cm, leveres ‘Sunburst’ i en kapacitet på 10 liter, hvilket sikrer, at du får en sund og robust plante, der hurtigt vil etablere sig i din have. Som en selvbestøvende sort vil ‘Sunburst’ belønne dig med et generøst udbytte af store, saftige kirsebær, selv uden en anden partner i nærheden. Dette gør den perfekt til dem, der ønsker at plante uden at skulle tænke på bestøvning.

Kirsebærfrugten er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også for øjnene. Det smukke purpurrøde skind med lyse skygger prydes af en sprød kant, der indbyder til at blive plukket. Hver enkelt frugt måler mellem 15-20 mm, hvilket gør dem til den perfekte størrelse til at nyde garderrollet eller forbedre dine dessertkreationer. Tænk på lækre kirsebærtærter, hjemmelavet marmelade eller bare som en sund snack straight from the tree.

Når plukketidspunktet nærmer sig, omkring midten af juli, vil du glæde dig til at se, hvordan dine kirsebær modnes og bliver klar til at blive nydt. ‘Sunburst’ sikrer en god blomstring og høst, hvilket gør det til et ideelt valg for både nybegyndere og erfarne gartnere. Dens modstandsdygtighed og evne til at håndtere varierende vejrforhold betyder, at du kan nyde kirsebær i mange år fremover.

At have et kirsebærtræ i haven giver ikke blot lækre frugter, men tilføjer også en smuk dekorativ værdi til dit uderum. Forestil dig et forår, hvor træet står i fuld blomst, dækker sig med hvide og lyserøde blomster, der dufter sødt og tiltrækker sommerfugle og bier. Dette vil skabe en fredelig oase, hvor du kan slappe af og nyde naturens skønhed.

Invester i din have og i dit velvære med ‘Sunburst’ kirsebærtræet, og lad det blive et symbol på søde øjeblikke og glæde. Gør dig klar til at plukke de friske frugter af dit arbejde og nyde de lækre smage, som kun et hjemmedyrket kirsebær kan give. Hver bid er en fejring af naturens magi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød Kirsebær ‘Sunburst’ – Selvbestøvende 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.