Sød Kirsebær ‘Merton Glory’ – kræver bestøver 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)

330 kr.

Oplev Sød Kirsebær ‘Merton Glory’ – saftige bær fra egen have, nem at dyrke og perfekt til danske klima. Få solskin i hver bid med denne skønhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197894286 Kategori:

Oplev fortryllelsen ved at plante din egen kirsebærtræ med Sød Kirsebær ‘Merton Glory’. Dette fantastiske frugttræ er ikke blot en fryd for øjet med sine smukke, sart blomster om foråret, men også en kilde til vidunderlige, søde kirsebær, som du kan nyde i din egen have. Med en pottestørrelse på 10 liter og en højde mellem 130-170 cm er dette træ ideelt til både små og store haver, og perfekt til dem, der ønsker at bringe en smule naturlig skønhed og lækkerhed ind i deres udendørs rum.

Sød Kirsebær ‘Merton Glory’ er kendt for sine fantastiske frugter, der er præget af en skøn, rødgul skræl, som skinner i solen. Den bløde og saftige frugtkøds konsistens gør dem til en delikatesse lige fra træet eller i lækre desserter. Når du bider ind i en af disse kirsebær, vil du opleve en sødme, der bringer minder om varme sommerdage – en smag, der virkelig er uforglemmelig. Selvom udbyttet er middel, giver træets potentiale for frugtfald rum for generøse høstoplevelser, så du kan dele dine hjemmelavede skatte med venner og familie.

Plukketiden for ‘Merton Glory’ ligger tidligt på sæsonen, typisk i medio juli, hvilket giver dig mulighed for at nyde din høst, mens sommeren er på sit højdepunkt. Disse kirsebær egner sig perfekt til både friske salater, hjemmelavede tærter eller til at blive konserveret og nydt hele året rundt.

Det er vigtigt at bemærke, at for at få de bedste resultater med Sød Kirsebær ‘Merton Glory’, skal du plante 4-8 grene for at sikre en god bestøvning. Med et passende antal træer vil du opleve en boostet frugtsætning og en sundere vækst. Dette skaber et spirende frugtrige i din have, der hver sommer vil fylde luften med duft og glæde.

Pleje af dit kirsebærtræ er enkelt, og med lidt vedholdenhed vil dette træ hurtigt blive en central del af din udendørs oplevelse. Det kræver sollys, ordentlig vanding og lejlighedsvis beskæring for at sikre en sund vækst og optimalt udbytte. Hver gang du plukker en frugt fra dit eget træ, vil du føle en stolthed og tilfredsstillelse, som kun kan komme fra at pleje og se din egen plante blomstre.

Giv din have liv og farve med Sød Kirsebær ‘Merton Glory’, et frugttræ, der lover både visuel skønhed og lækker frugt. En investering i dette træ er ikke blot en tilføjelse til din have; det er en investering i minder, smagfulde oplevelser og en rejse ind i naturens skønhed. Gør dig klar til at skabe dine egne sommerfester, hvor søde kirsebær bliver stjernesnacks og kærkomne gaver til dine kære.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød Kirsebær ‘Merton Glory’ – kræver bestøver 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.