Sød Kirsebær ‘Lapins’ – selvbestøvende 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)

330 kr.

Oplev Sød Kirsebær ‘Lapins’, selvbestøvende og fyldt med smag. Ideel til haven, nem at dyrke og giver lækre kirsebær. Gør din have frugtfuld

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197894195 Kategori:

Forestil dig en solrig dag i haven, duften af nyslået græs og lyden af fuglesang omkring dig. Pludselig fanger noget dit øje – en flot, frodig kirsebærtræ i fuldt flor, der stolt præsenterer sine saftige, røde frugter, der hænger som glitrende juveler på grenene. Med vores Sød Kirsebær ‘Lapins’ – selvbestøvende træ, bliver denne oplevelse din hverdag.

Kirsebærtræet ‘Lapins’ er en ægte perle blandt frugttræer, kendt for sine uovertrufne, søde og saftige kirsebær, der vil forkæle dine smagsløg. Det er ikke kun frugten, der er værd at fremhæve; træets smukke blomster om foråret er en fryd for øjet og tilføjer liv til din have, mens de grønne blade om sommeren giver en beroligende skygge. Dette træløsning tilføjer ikke bare værdi til din have, men skaber også en atmosfære af glæde og liv.

En af de mest fantastiske egenskaber ved ‘Lapins’-kirsebærtræet er dets selvbestøvning. Du behøver ikke at have flere træer for at sikre en god høst. Ét enkelt træ vil give dig mulighed for at nyde en rigelig mængde søde kirsebær år efter år. Med en højde på mellem 130-170 cm og plantet i en generøs 10 liters potte, er det let at finde det perfekte sted til dette vidunderlige træ i din have eller på din terrasse.

Kirsebærene, der modner sent i juli, er ikke kun store — de kan prale af en diameter på over 20 mm, med en rund form og en lille spids, der gør dem næsten for fristende til at modstå. Når du bider ind i et af disse frugter, vil du føle den faste og saftige tekstur, der giver en udsøgt smagsoplevelse. Det marmorerede frugtkød, der gemmer sig under den glatte, sprøde skræl, vil efterlade minder om de søde, varme somre af din barndom.

Træerne er kendt for deres høje udbytte, der vil forbløffe både nye og erfarne gartnere. Du vil hver år opleve et stort høst fra dit ‘Lapins’-træ, som vil fylde dit hjem med skønne dufte og farver. Desuden er de revnestærke, hvilket sikrer, at du får en sund og velsmagende høst hver gang.

Plejen af dit kirsebærtræ er ikke en opgave, men derimod en fornøjelse. Med de rette forhold og lidt opmærksomhed vil dit ‘Lapins’-træ blomstre og bringe glæde til dig og dine kære. Giv din have liv, farve og smag med dette fantastiske kirsebærtræ, og skab minder, der vil vare ved i generationer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød Kirsebær ‘Lapins’ – selvbestøvende 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.