Sød Kirsebær ‘Kordia’ – kræver bestøver 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)

330 kr.

Oplev Sød Kirsebær ‘Kordia’ – saftige bær, nem at dyrke, smuk i haven. Få flere grene for optimal bestøvning og maksimal høst.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202386385 Kategori:

Oplev glæden ved at dyrke dine egne søde kirsebær med vores smukke Kirsebær ‘Kordia’. Dette vidunderlige valg af frugttræ repræsenterer en perfekt kombination af skønhed og smag, og vil ikke blot pryde din have, men også forkæle dine smagsløg med friske, delikate kirsebær. ‘Kordia’ er kendt for sine store, saftige frugter, der ved fuld modenhed glitrer i en dyb, mørkerød til sortrød farve. Hver kirsebær har en imponerende størrelse over 20 mm i diameter, og dens skræl er glat, sprød og ideel til nydelse direkte fra træet eller som garniture i desserter.

Når du investerer i en Kirsebær ‘Kordia’, investerer du i mere end blot et træ; du investerer i en oplevelse. Tænk over de øjeblikke, du vil dele med familie og venner, når foråret kommer, og den rige duft af blomster begynder at svæve gennem luften. I månederne efter vil du se frem til at plukke de friske kirsebær, høre knasende lyde, når du bider i disse fantastiske frugter, og nyde den søde smag, der er fyldt med solens næring.

Kirsebærtræet kræver en bestøver for at sikre det mest optimale udbytte, så en god tommelfingerregel er at plante 4-8 grene i din have. Med den rette pleje kan ‘Kordia’ producere et betydeligt udbytte, især under de rigtige vækstbetingelser. Du vil blive belønnet med en overflod af frugter, der kan nyder både friske eller anvendes i lækre opskrifter, fra kirsebærmarmelade til tærter og smoothies.

Dette træ leveres i en 10 liters potte og har en højde på mellem 130 og 170 cm, hvilket gør det nemt at integrere i enhver haveindretning. Uanset om du har en stor have eller en lille altan, kan Kirsebær ‘Kordia’ tilpasses til dit rum og vil hurtigt blive et centralt punkt, som tiltrækker opmærksomhed og beundring fra alle, der ser det.

Med ‘Kordia’ får du ikke blot en frugtplante; du får en livlang ven. For hver sæson, der går, vil du se dit træ vokse stærkere, mens du plejer det med kærlighed og omsorg. Det vil give dig glæden ved at se det blomstre og udvikle sig, mens det belønner dig med lækre frugter, der bringer smagfulde minder til bordet. Forbered dig på at gøre dine venner misundelige, når de hører om dine hjemmelavede lækkerier lavet af dine egne, dyrkede kirsebær. Oplev det magiske ved at have Kirsebær ‘Kordia’ i din have i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød Kirsebær ‘Kordia’ – kræver bestøver 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.