Solbær ‘Ben Sarek’ Potte 2,0 liter,- Opbundet

60 kr.

Oplev den sunde og velsmagende solbær ‘Ben Sarek’ i potte, perfekt til haven – let at dyrke og fyldt med saftige bær til årets lækkerier

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201413868 Kategori:

Solbær ‘Ben Sarek’ er ikke bare en plante, men derimod en gastronomisk gave til dit haveunivers. Med sin skønne, mørke bær, der sidder som perler på grene, vil denne busk berige din have med både skønhed og smag. Denne sort er kendt for sine søde og saftige bær, der er perfekte til både hjemmelavede syltetøjer, smoothies og desserter. Forestil dig at plukke friske solbær direkte fra haven og tilføje dem til din morgenmad eller dine bagværk – ren lykke.

‘Ben Sarek’ har en kompakt og lav vækst, hvilket gør den ideel til små haver eller som en flot levende hegning. Med en højde på sjældent mere end 125 cm og en bredde, der næsten matcher, vil denne busk give dig mulighed for at udnytte pladsen optimalt. Den løse og lidt overhængende vækstform gør den til et iøjnefaldende element i din have, hvor den tilføjer dybde og karakter.

Vækstforholdene for ‘Ben Sarek’ er også virkelig enkle. Denne robuste plante trives bedst i sol til halvskygge og kan tilpasses forskellige jordtyper, men første klasses almindelig havejord vil gøre underværker for dens vækst. Hvis du passer godt på den, vil du belønnes med en rigelig høst af bær, der kan nyder fra midten af sommeren og fremad.

En anden positiv egenskab ved ‘Ben Sarek’ er dens sygdomsresistens. Den tolererer lavere temperaturer og er mere robust i forhold til angreb fra skadedyrene end mange andre bærbuske. Dette betyder, at du kan have ro i sindet, mens du står og nyder den skønne udsigt til din have, vel vidende at du ikke konstant skal bekymre dig om skadedyr.

I kombination med dets delikate bær, er ‘Ben Sarek’ også en fantastisk tilføjelse til biodiversiteten i haven. Dens blomster tiltrækker bestøvende insekter, som sommerfugle og bier, og dermed bidrager den ikke kun til din egen glæde, men også til helheden i dit lokale økosystem.

Plantning af solbær ‘Ben Sarek’ er en investering i din have og dit køkken. Med minimal pleje belønner denne busk dig med en overdådig høst og aromatisk smag. Uanset om du er en erfaren gartner eller nybegynder, vil ‘Ben Sarek’ være en tilføjelse, du får stor glæde af i mange år fremover. Tag skridtet i retning af et grønnere og mere lækkert liv med solbær ‘Ben Sarek’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Solbær ‘Ben Sarek’ Potte 2,0 liter,- Opbundet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.